USD 41.50 41.85
  • USD 41.50 41.85
  • EUR 41.50 42.00
  • PLN 10.50 10.70

Віктора Павліка покарали за проїзд столичним Південним мостом

17 Травня 2023 15:35
Поліція Києва відібрала у музиканта Віктора Павліка спецперепустку на проїзд Південним мостом в Києві. Сталося це після того, як його дружина похвалилася, що він прокатав її режимним об'єктом.

Подружжя проїхалося Південним мостом попри те, що проїзд для приватних автомобілів заборонено з 22 червня 2022 року, пише УНІАН.

Крім того, Катерина Реп’яхова поділилася у своїх соцмережах відео і вказала, що така розвага не для всіх. Коментатори відразу ж почали хейтити зіркове сімейство, після чого Реп’яхова видалила ролик і написала:

«Я не права. Я помилялася. Я невдало пожартувала. Я не мала публікувати ту сторіз. І це факт. Мій чоловік не купував спецперепустку. Він, як і більшість з нас, робить все заради нашої перемоги. А я не повинна була робити те, що зробила».
Читати ще: СБУ викрила блогерів та заблокувала онлайн-камери, які засвітили роботу ППО під час ракетного удару по Києву

Співробітники поліції провели бесіду з Павліком і Реп’яховою та нагадали їм про заборону фіксації й освітлення об'єктів стратегічного значення в період воєнного стану.

«За цим фактом відомості про подію було внесено в Журнал єдиного обліку заяв і повідомлень громадян Дніпровського управління поліції. Під час відпрацювання отриманої інформації правоохоронці поспілкувалися з власником автомобіля та жінкою і вилучили спец перепустку», – повідомляють у поліції Києва.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 4
Діагноз Показати IP 17 Травня 2023 16:30
Яке ж воно дурне !
Андерсон до Діагноз Показати IP 17 Травня 2023 18:15
А ще брехливе!
Коля Показати IP 17 Травня 2023 18:56
Треба ще було пику набити
Всезнайко Показати IP 17 Травня 2023 22:55
Шикидим, одним словом.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus