USD 41.20 41.60
  • USD 41.20 41.60
  • EUR 41.20 41.38
  • PLN 10.60 10.75

Відтепер результати адмінпослуг можна отримати поштою

27 Січня 2022 14:35
Відтепер результати адміністративних послуг, зокрема дозвільні документи та витяги з державних реєстрів, можна отримати поштою.

Про це повідомила пресслужба Міністерства цифрової трансформації.

«Ми розширюємо кількість адмінпослуг, результати яких можна швидко та комфортно отримати «Укрпоштою»... Громадяни зможуть отримати поштою, зокрема, дозвільні документи, витяги з державних реєстрів, результати пенсійних послуг, взяття на облік ВПО тощо», – йдеться в повідомленні.

Зі слів заступника міністра цифрової трансформації Людмили Рабчинської, в законодавстві України досі відсутній єдиний для всіх порядок доставки результатів адмінпослуг.

«Відтепер завдяки ухваленому урядом положенню («Про внесення змін до Правил надання послуг поштового зв’язку та Примірного регламенту ЦНАП», – ред.), не потрібно ходити до ЦНАПу двічі – за оформленням заявки на послугу та отриманням результату. Громадяни зможуть отримати необхідні документи вдома», – сказала вона.

Зазначається, що українці зможуть замовити результати адмінпослуг додому чи на поштове відділення. Юридичним особам листи надсилатимуть в абонентські поштові скриньки, канцелярії або вручатимуть представникові.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus