USD 41.15 41.55
  • USD 41.15 41.55
  • EUR 41.30 41.60
  • PLN 10.35 10.50

Відсутність зупинки і недоремонтована вулиця: депутатки відреагували на скарги жителів Луцької громади

30 Серпня 2023 19:58
Депутатки Луцької міської ради просили облаштувати зупинку громадського транспорту в селі Великий Омеляник, навести лад у дворах будинків на проспекті Молоді в Луцьку та завершити ремонт вулиці у селі Сирники.

Свої депутатські запити вони озвучили 30 серпня на сесії Луцької міської ради.

Депутатка Катерина Шкльода розповіла, що до неї звернулися мешканці проспекту Молоді, 6, 8 у Луцьку.

«У дворах цих будинків розташована недобудова. Територія навколо неї занедбана й перетворилася на смітник. Це створює негативну ситуацію, зокрема безпекову... У зв’язку з цим прошу вжити заходів для стимулювання власників недобудови дотримуватися правил благоустрою міста», – наголосила вона.

До Алли Жупанюк як до депутатки Луцької міської ради звернулися мешканці вулиці Конякіна в селі Сирники зі скаргою на незавершений ремонт дорожнього покриття, який розпочався ще в листопаді 2022 року.

«Там було висипано щебінь дуже крупної фракції, що унеможливлює пересування легкими транспортними засобами, як-от велосипеди, скутери, мопеди, та навіть автомобілями», – сказала обранка громади.

Вона наголосила, що потрібно вжити заходів для розв'язання цієї ситуації.

Натомість депутатка Лілія Каньовська інформувала, що мешканці села Великий Омеляник просять облаштувати криту зупинку громадського транспорту на місці кінцевої зупинки автобусного маршруту №25, що в селі на вулиці Набережній.

Депутати підтримали запити колег на голосуваннях.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus