USD 41.25 41.55
  • USD 41.25 41.55
  • EUR 41.40 41.70
  • PLN 10.56 10.67

Відсьогодні в Україні будуть арештовувати за наркозлочини без застави

31 Грудня 2020 12:48
В Україні заборонили призначати заставу в якості запобіжного заходу при скоєнні злочинів, пов’язаних зі збутом і оборотом наркотиків. Відповідний закон сьогодні набрав чинності.

Документ вчора опублікували у виданні «Голос України», пише РБК-Україна.

Він набрав чинності з дня, наступного за днем ​​оприлюднення.

Відтепер особам, які обґрунтовано підозрюються, обвинувачуються у скоєнні злочинів, передбачених частиною третьою статті 307 Кримінального кодексу, будуть обирати запобіжний захід у вигляді утримання під вартою без альтернативи внесення застави.

У цій статті передбачена відповідальність за незаконне виробництво, виготовлення, придбання, зберігання, перевезення, пересилання чи збут наркотичних засобів, психотропних речовин або їх аналогів.

Нагадаємо, парламент схвалив цей законопроект авторства глави держави Володимира Зеленського в другому читанні в середині грудня.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 2
думка Показати IP 31 Грудня 2020 13:28
Не погана штука для заробітку правоохоронним органам, підкинули травички і готуй гроші!!!! цей парламент тільки думає, як дожати людей по максимуму!
Народна прокуратура Показати IP 31 Грудня 2020 14:44
До Думка. Крім статті 307 КК,відповідальність за наркозлочини передбачена ще статтями 305, 306, 309, 3011 Кримінального кодексу. А стосовно конкретно Вас, то саме тому Ви і не працюєте у правоохоронних органах, адже з коментаря видно, що основний мотив Ваших дій - отримання неправомірної вигоди.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus