USD 41.15 41.55
  • USD 41.15 41.55
  • EUR 41.35 41.70
  • PLN 10.30 10.60

Відремонтували дорожнє покриття на мостових переходах біля ПП «Ягодин – Дорогуськ»

11 Липня 2022 16:39
Днями завершили роботи з відновлення 300 погонних метрів дорожнього покриття на двох мостових переходах через річку Західний Буг, що розташовані на під’їзді до ПП «Ягодин – Дорогуськ».

Як повідомили у Службі автомобільних доріг Волинської області, однією важливих транспортних артерій є міжнародний автошлях М-07 Київ – Ковель – Ягодин, що веде до Європи через пропускний пункт «Ягодин – Дорогуськ». І дорожники зосереджують всю роботу на відновленні проїзду «дорогами життя», через які проходять основні обсяги товарів та гуманітарних вантажів.

Цим прикордонним шляхом нині рухається ще більша кількість транспортних засобів, які евакуюють людей, доставляють гуманітарні вантажі, доправляють експортну продукцію.

Дорожники відфрезерували старе дорожнє покриття та влаштували 5-сантиметровий шар асфальту на двох мостових переходах через річку Західний Буг. Незабаром нанесуть нову дорожню розмітку.

Підрядник – ТзОВ «Луцькавтодор-Сервіс».

Нагадаємо, що тут пролягає дорога першої категорії: з України транспорт прямує двома смугами правого проїзду, а в’їжджає в країну лівим проїздом.

Дорожні роботи проводились без перекриття руху вантажного транспорту, тож затримок при перетині кордону не було.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 1
007 Показати IP 12 Липня 2022 09:43
Відремонтовано , голосно сказано , нанесли тонкий шар за великі гроші .

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus