USD 41.20 41.50
  • USD 41.20 41.50
  • EUR 41.25 41.50
  • PLN 10.35 10.48

Відповідальність за ліквідацію Татарського взяла на себе «Національна республіканська армія»

4 Квітня 2023 21:15
Відповідальність за організацію вбивства пропагандиста Владлена Татарського взяла на себе «Національна республіканська армія». Раніше їй приписували вбивство Дар’ї Дугіної.

Про це повідомляє Українська правда з посиланням на Медузу, телеграм-канал Роспартизан і колишнього депутата Держдуми Іллю Пономарьова, який живе в Україні.

«Ми організували та здійснили акцію 2 квітня 2023 року проти групи Z-активістів і особисто проти відомого палія і пропагандиста війни, військового злочинця Максима Фоміна, відомого як Владлен Татарський. Ця акція підготовлена і здійснена нами автономно, і ми не маємо зв’язку і не отримували допомоги ні від яких іноземних структур і тим більше спецслужб», – повідомляють у «Національній республіканській армії».

Там підкреслили, що акція не була спрямована проти мирних громадян, а «всі постраждалі входять до числа активних прихильників війни».

Представники організації також закликали російських правозахисників надати допомогу Дар’ї Треповій, яку суд Москви відправив у СІЗО на два місяці, та «іншим невинним людям».

Нагадаємо, у серпні 2022 року Ілля Пономарьов повідомляв, що за вбивством доньки Олександра Дугіна Дар’ї теж стоїть «Національна республіканська армія».

До його заяви згадок про цю організацію в інтернеті не було.

2 квітня, у день загибелі Владлена Татарського, колишній депутат натякнув у ЗМІ, що знає вбивць «воєнкора», але поки чекає на «офіційну позицію групи, яка реалізувала цю акцію».

Аналітики американського Інституту вивчення війни припустили, що до ліквідації Татарського можуть бути причетні сили всередині РФ і це може бути «попередженням» Пригожину, в кафе якого і сталося вбивство.

Національний антитерористичний комітет Росії звинуватив українські спецслужби і прихильників Фонду боротьби з корупцією Олексія Навального в убивстві колаборанта і пропагандиста Максима Фоміна, який називав себе «воєнкором» Владленом Татарським.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 1
##Монархіст Показати IP 4 Квітня 2023 21:57
Ага,і Кримський міст теж вони підірвали і Чечетова у вікно викинули теж вони... Щось мені здається, що це ФейСБушне утворення буде піаритись при кожному зручному випадку, не переймаючись питаннями правди, моралі і майбутніх наслідків... Абсолютно нелогічне і нераціональне використання сил... Татарський був занадто дрібною фігурою, щоб його смерть хоч щось змінювала... Пригожин чи Іванов - можливо, інша річ, але для того щоб їх зачепити потрібно бути чимось серйознішим ніж "армія" з одного колишнього працівника "Газпрому"...

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus