USD 41.55 41.97
  • USD 41.55 41.97
  • EUR 41.80 42.10
  • PLN 10.50 10.70

Відомий співак з Луцька Олександр Положинський записав відео на підтримку жителів Енергодара

31 Травня 2022 07:55
Український співак і поет, екслідер гурту «Тартак», радіоведучий, громадський діяч, а нині захисник України Олександр Положинський присвятив мешканцям Енергодара вірш «Атомна помпа».

Про це він заявив у своєму відео, яке оприлюднено в Телеграмі Енергодара.

«Записую напівпартизанське відео для мешканців українського міста Енергодар. Усім атомникам присвячується невеликий фрагмент вірша, який називається «Атомна помпа». Я знаю, як вам зараз нелегко, знаю, що відбувається у вашому місті. Бо нещодавно мої друзі змогли якимось дивом вибратись і трошки порозповідали, наскільки важко вам там жити», – сказав Положинський.

Виконавець додав, що знає про психологічний тиск, фізичний та обмеження, які накладають на жителів окупованих територій.

Читати ще: «Мені 50. І я – солдат ЗСУ»: у відомого співака з Луцька Олександра Положинського – ювілей

«Сподіваємось, що найближчим часом усі окуповані території буде звільнено, і ми зустрінемось», – сказав співак.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 1
цікаво Показати IP 31 Травня 2022 11:26
Має документ, що не дозволяє йти у військомат, що пісенькі розспівує? Багато інших колег вже зі зброєю боронять Україну!

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus