USD 41.10 41.40
  • USD 41.10 41.40
  • EUR 41.10 41.60
  • PLN 10.25 10.50

Відомий художник створив «оборонний символ» Луцька

8 Лютого 2022 13:30
Відомий київський художник Нікіта Тітов створює «оборонні символи міст» на знак того, що «Україна готова дати відсіч Росії».

Свої роботи Тітов показує на сторінці у Фейсбуці.

Художник вже зробив символічні малюнки для Києва, Харкова, Запоріжжя, Житомира, Маріуполя, Одеси, Дніпра, Чернігова, Сум, Херсону й герб для Рівного. А сьогодні показав «оборонний герб» Луцька.

На мечах Тітов зображає головні та найвідоміші споруди міст.
Раніше в інтерв’ю для «Радіо Свобода» Тітов розповідав, що почав робити оборонні символи випадково. Його друг попросив поширити інформацію про створення резервних підрозділів ЗСУ на добровільній основі. Художник відреагував на таке прохання творчо, він зробив символічний герб Києва, а потім вже дізнався, що набір добровольців проводиться не тільки у столиці, а й по всій Україні.
Нікіта Тітов народився в Естонії, закінчив художньо-графічний факультет Харківського педагогічного університету. Займається живописом, графікою, книжковою ілюстрацією та дизайном.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 4
ботоксШМЯК Показати IP 8 Лютого 2022 13:51
Лаконічно і круто. Але це символи не для капітулянтів і колаборантів, а для громадян готових захистити свій Дім, - "Ясрубів Війни".
Активіст Показати IP 8 Лютого 2022 16:07
Оце талантище. Терміново "Почесного громадянина Луцька" і ділянку на Рованцях.
Анонім до Активіст Показати IP 8 Лютого 2022 17:11
А ввечері до тебе приповзає жаба... і починає душити!
Анонім до Анонім Показати IP 9 Лютого 2022 17:38
Ввечері ти душиш свого гуся.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus