USD 40.95 41.35
  • USD 40.95 41.35
  • EUR 41.20 41.50
  • PLN 10.50 10.67

Відомий актор Міккі Рурк попросив світових лідерів допомогти Україні

19 Квітня 2022 03:32
Американський актор, сценарист і професійний боксер Мікі Рурк закликав світових лідерів надати Україні озброєння та підтримав український народ у боротьбі з російськими загарбниками.

Про це він написав в Instagram, передає Кореспондент.

«22 000 людей старшого віку, дітей і їхні сім’ї загинули в Маріуполі від бомбардувань і ракет. Щодня, вдень і вночі, хоробрий і рішучий Президент України Зеленський просить у світу потрібну зброю, щоб захистити країну від цього жаху. Українці – хоробрий і гордий народ, який хоче жити при демократичному режимі», – написав артист.

Крім того, актор поділився історією свого особистого помічника – українця за національністю.

«Мій найкращий друг Діма зі мною вже багато років, і він зазвичай дуже стійкий. За всі ці роки, що він зі мною, я ніколи не бачив на його обличчі страху чи занепокоєння. У Діми 12 членів сім’ї, і щодня, і щоночі я боюся, що Діма зайде в мої двері, і я почую, що когось із його сім’ї вбили. Один з його однокласників, якому було 38 років, йшов вулицею за своїм котом і отримав кілька пострілів у потилицю», – додав Рурк.

Як повідомляли, відомий голлівудський актор Лів Шрайбер не лишився осторонь війни Росії проти України. Він вирушив до Польщі, де активно допомагає волонтерам готувати їжу для українських переселенців.

Раніше іменита артистка Шер засудила дії РФ щодо України і звинуватила кремлівського лідера у ймовірному майбутньому голоді 500 мільйонів людей.

Крім того, відомий актор Шон Пенн закликав міліардерів допомогти Україні, купивши літаки, які перевершують РФ. А актриса Наталі Портман опублікувала в Instagram пост на підтримку українців під час російської війни.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus