USD 41.46 41.80
  • USD 41.46 41.80
  • EUR 41.50 41.70
  • PLN 10.60 10.80

Відомо, хто з молодіжних лідерів Волині може отримати премію ВРУ

19 Серпня 2021 14:07
Стала відомою кандидатура на відзначення Премією Верховної Ради України за внесок молоді в розвиток парламентаризму та місцевого самоврядування.

Про це йшлося під час засідання сесії Волинської обласної ради.

Для відзначення Премією Верховної Ради України за внесок молоді у розвиток парламентаризму, місцевого самоврядування депутати облради рекомендували кандидатуру голови громадської організації «Молодіжний ресурсний центр «Нові крила» Павла Медини (на фото).

Обранці громади підтримали проєкт рішення під час голосування.

Опісля голова Волинської обласної ради Григорій Недопад має надіслати в комітет Верховної Ради з питань молоді та спорту відповідне клопотання.

Відзначимо, Молодіжний ресурсний центр «Нові крила» був заснований двома друзями. Сьогодні команда центру нараховує близько 25 членів та 40 волонтерів.

Мета діяльності – створення умов для сприяння самореалізації наукового, творчого, політичного, організаційного потенціалу молоді. Для розвитку у цих сферах реалізуються проекти, які допомагають розвиватись місту Нововолинську та громадянам.

Нагадаємо, Премія Верховної Ради за внесок молоді в розвиток парламентаризму, місцевого самоврядування присуджується громадянам віком до 35 років, молодіжним та дитячим громадським об’єднанням. Щороку присуджують 10 премій.

Ольга ШЕРШЕНЬ
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 3
санітар Показати IP 19 Серпня 2021 17:46
Медина? Не чув, не знаю... З яких кущів він вивалився?..
Середній американець до санітар Показати IP 19 Серпня 2021 20:02
Живе за рахунок грантів і карпуся ніколи і ніде в житті не працював.
Лучанка Показати IP 19 Серпня 2021 18:09
Що за громадська організація, хто щось чув про її діяльність?

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus