USD 41.05 41.38
  • USD 41.05 41.38
  • EUR 41.30 41.55
  • PLN 10.55 10.70

Відмовилися воювати в Україні: у Росії суд покарав 115 бійців Росгвардії

26 Травня 2022 17:58
Нальчицький гарнізонний військовий суд у Кабардино-Балкарії РФ визнав військовослужбовців винними та звільнив від проходження служби.

Про це повідомляють російські засоби масової пропаганди, передає ТСН.

Росгвардійців звинуватили у невиконанні наказу та за рішенням суду звільнили зі служби. За даними суду країни-окупантки, росіяни відмовилися брати участь у так званій спецоперації та повернулись у місця постійної дислокації.

«У судовому засіданні було досліджено відповідні накази про залучення позивачів до виконання службового завдання, складено щодо них протоколи про грубі дисциплінарні провини та інші необхідні документи, а також допитано як свідків посадових осіб Росгвардії», – зазначили в суді держави-агресорки.

Це рішення ще можна оскаржити в іншій інстанції суду.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 1
В . Показати IP 26 Травня 2022 18:30
Зато живые

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus