USD 41.20 41.58
  • USD 41.20 41.58
  • EUR 41.25 41.58
  • PLN 10.26 10.50

Відкрити пляшку ударом ноги: зірки запустили новий флешмоб в Instagram

2 Липня 2019 18:57
У соцмережах набирає обертів новий флешмоб #BottleCapChallenge. Він полягає в тому, що необхідно ударом ноги з одного розвороту відкрутити кришку з пляшки. В ідеалі – з ефектом уповільнення і так, щоб пляшка не рухалася. Незважаючи на вдавану простоту, трюк вимагає хорошої підготовки і координації.

Спочатку це був внутрішній флешмоб бійців ММА. Його запустив боєць з Казахстану Карен Пашікян, який передав естафету Джейсону Стейтему і Конору МакГрегору, пише Страна.

Відео Стейтема в Instagram вже набрало майже десять мільйонів переглядів, а в коментарях під постом підписники діляться своєю версією виконання трюку.
МакГрегор показав трюк, попиваючи з пляшки свій віскі.
Ефектний трюк незабаром підхопили й інші користувачі. Деякі оригінали вправляються на банках з огірками та інших ємкостях.

А тренер з карате Сет Адамс вирішив ускладнити завдання і встановив пляшку на голову тренувального манекена і збив не тільки кришку, а й пляшку.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 4
Такий, як і всі Показати IP 2 Липня 2019 20:04
Скажіть, шановні Гомо сапієнс, а нашо то ?
Їван Показати IP 2 Липня 2019 20:13
Нє, ну тут панове, шо не кажіть,а український бойовий гопак тут їм фору дасть !
Козак Показати IP 2 Липня 2019 20:16
Ха ! Та розкрутити корок на пляшці легко - а ти попробуй закрути !
Тор Показати IP 2 Липня 2019 22:04
Коли собаці нічого робити, вона лиже собі .......я.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus