USD 41.10 41.40
  • USD 41.10 41.40
  • EUR 41.25 41.50
  • PLN 10.50 10.70

Відійшов у вічність колишній викладач одного з коледжів Волині

10 Листопада 2022 09:24
Помер колишній викладач Горохівського фахового коледжу ЛНУП Ігор Петрович Голодюк.

Про це повідомили у навчальному закладі.

Здобувши диплом з відзнакою на зоотехнічному відділенні навчального закладу у 1995 році, Ігор Голодюк вступив до Львівської державної академії ветеринарної медицини. Там він працював і донині, будучи кандидатом сільськогосподарських наук, доцентом кафедри годівлі тварин і технології кормів біолого-технологічного факультету Львівського національного університету ветеринарної медицини і біотехнологій ім. С. Гжицького.

З 2007 по 2015 роки Ігор Петрович працював за сумісництвом у Горохівському фаховому коледжі ЛНУП на посаді викладача технологічних дисциплін, був головою державної екзаменаційної комісії.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus