USD 41.10 41.40
  • USD 41.10 41.40
  • EUR 41.10 41.60
  • PLN 10.25 10.50

Відійшла у засвіти викладачка ВНУ Ірина Скорук

8 Листопада 2023 10:37
Сьогодні вночі не стало Ірини Денисівни Скорук – кандидатки філологічних наук, доцентки кафедри історії та культури української мови ВНУ імені Лесі Українки.

Про це у Фейсбуці повідомила декан факультету філології та журналістики вишу Лілія Лавринович.

«Світла пам'ять прекрасній людині і чудовому викладачу. Співчуття родині і близьким», – йдеться у дописі.

«Нестерпно сумно і боляче, коли відходять такі світлі люди... Дякую за все Вам, дорога Ірино Денисівно. Вічну і світлу пам'ять сотвори, Господи... Щирі співчуття родині», – написав професор кафедри української мови та лінгводидактики, проректор з навчальної роботи та рекрутації ВНУ Юрій Громик.

«Звістка про смерть Ірини Денисівни сколихнула наші душі. Важко повірити, що її вже немає серед живих. Ректор Волинського національного університету імені Лесі Українки, професорсько-викладацький склад висловлюють щирі співчуття рідним, близьким, колегам і друзям померлої», – зазначають на сторінці ВНУ у Фейсбуці.

Інформаційне агентство Волинські Новини висловлює щирі співчуття рідним. Царство Небесне та вічна пам'ять покійній.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus