USD 41.35 41.67
  • USD 41.35 41.67
  • EUR 41.45 41.80
  • PLN 10.40 10.60

Відеокамери зафіксували момент аварії з фурою біля Луцька

Сьогодні 09:16
На кільцевій розв’язці на вулиці Дубнівській у уцьку диспетчер відділ «Центру безпеки міста Луцька» зафіксував ДТП.

Про це повідомили в департаменті муніципальної варти Луцькради.

Аварія трапилася 23 липня о 16:50. Водій вантажівки не впорався з керуванням, унаслідок чого авто перевернулося.

На місце події оперативно прибули поліція, медики й рятувальники для з’ясування всіх обставин дорожньо-транспортної пригоди та ліквідації її наслідків.

Рятувальники, які прибули на місце виклику, відчепили напівпричіп від автомобіля, за допомогою крана та аварійно-рятувального автомобіля почергово поставили транспортний засіб на колеса і відбуксирували його узбіччя. Аби запобігти загоранню, вогнеборці водяним стволом змили з дороги паливно-мастильні матеріали.

Завідувач оперативно-диспетчерської служби Волинського обласного центру екстреної медичної допомоги та медицини катастроф Станіслав Лінік у коментарі Волинським Новинам зазначив, що медики швидкої виїжджали на місце ДТП. 30-річний водій фури отримав множинні садна та порізи спини. Також у нього діагностували забої правого плеча. Пацієнт отримав допомогу на місці й відмовився від госпіталізації.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 1
Просто Показати IP Сьогодні 09:53
Щось сильно повільно в поворот входив.....

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus