USD 41.15 41.45
  • USD 41.15 41.45
  • EUR 41.25 41.60
  • PLN 10.40 10.58

Відео на пісню «Teresa & Maria» у виконанні Jerry Heil і alyona alyona на YouTube подивилися 10 мільйонів глядачів

12 Липня 2024 11:28
Відеокліп на пісню «Teresa & Maria», з яким співачки Jerry Heil та alyona alyona представляли Україну на конкурсі Євробачення, став дуже популярним у Мережі. Кількість його переглядів на YouTube перевищила 10 мільйонів, говорить Meta.ua в матеріалі розділу новин шоубізнесу.

Багато користувачів відеохостингу вражені роботою дуету та пишуть про це у коментарях під відео. Пісня, яку підготували спеціально для «Євробачення», вже до початку конкурсу стала фаворитом фанатів. Особливо вразив шанувальників приспів композиції, який виявився дуже душевним та мелодійним. Вони зізнаються, що він пробирає до мурашок.

Цікаві подробиці про співачок

В одному зі спільних інтерв’ю Олена Савраненко та Яна Шемаєва розповіли, що коли прийшли до шоубізнесу, розпочинали свою кар’єру із сольних виступів. Вони були знайомі, але ідея виконати пісню дуетом прийшла не одразу. Олена раніше поєднувала музичну діяльність із волонтерством і приїжджала на концерти в Європі для того, щоб потім зароблені гроші віддати на пожертвування.

Дівчата часто перетиналися на музичних заходах і в якийсь момент вирішили заспівати разом. Вони мали спільне бажання, щоб європейські глядачі змогли краще дізнатися про українську культуру і зрозуміти, наскільки вона прекрасна.

Чому пісня стала популярною

Пісня «Тереза ​​і Марія», що стала неймовірно популярною, авторами була написана не випадково. Вона має важливу місію. Виконавці хочуть, щоб мільйони людей на планеті дізналися, що українським жінкам доводиться непросто в період війни, але вони знаходять у собі сили, щоб залишатися сильними, незважаючи ні на що. Вони також, як і інші люди протягом свого життя роблять помилки. Однак про головне говорять вчинки.

Пісня «Тереза ​​та Марія» виконується українською та англійською мовою. У ній є дуже красиві, мелодійні народні мотиви, які дуже ефектно поєднуються з поетичним текстом. В одному з куплетів йдеться, що кожна людина має знати, що власне щастя у його руках.

Війна, яка раптово увірвалася у життя дівчат, відбивається і в пісні. Дівчата зізнаються, що війна на цю мить вже стала частиною їхнього життя і вони сподіваються, що день, коли вона закінчиться не так далеко. Через ситуацію, що склалася в країні Альона і Яна, так само як і багато інших українців відчувають постійний стрес. Їм дуже важко залишати країну, навіть із досить радісних причин, пов’язаних із концертними виступами в Європі. Але, як і йдеться у пісні, вони прагнуть зробити все, щоб змінити світ на краще та залишити спадщину для своїх нащадків.

Альона Альона та Джеррі Хейл сподіваються, що їх новий хіт, який зумів справити враження на конкурсі, допоможе зібрати кошти для відновлення школи в Дніпропетровській області, яка була закрита через попадання ракети до спортзалу. Якщо співачкам вдасться зібрати 10 мільйонів гривень, то цього вистачить для того, щоб відновити установу та подарувати можливість 250 дітям повернутися до стін рідної школи.

*реклама
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus