USD 41.55 41.97
  • USD 41.55 41.97
  • EUR 41.80 42.10
  • PLN 10.50 10.70

Віддав життя за Україну: у Володимирі попрощалися з Героєм Романом Нікітіним

27 Липня 2023 16:04
27 липня у Володимирі попрощались із полеглим у бою за незалежність та територіальну цілісність України військовослужбовцем Романом Нікітіним. В останню дорогу Героя проводжали живим коридором на вулицях, якими пролягав шлях траурного кортежу, – містяни з синьо-жовтими прапорами віддали шану земляку, стоячи навколішки.

Про це інформують у Володимирській міськраді.

Роман Нікітін народився 21 грудня 1975 року у селі Заріччя. З 2021 року служив у Збройних силах України за контрактом, тож від початку повномасштабного вторгнення молодший сержант мужньо виконував бойове завдання із відсічі збройної агресії рф.
Загинув військовийвнаслідок бойових дій 22 липня. У Романа залишилась дружина та сестра.

Чин похорону загиблого воїна відбувався у Василівській церкві, де зібрались його рідні, друзі, побратими, представники місцевої влади та небайдужі мешканці громади.
«Особисто знав загиблого Романа, як доброго, чутливого та життєрадісного чоловіка, який завжди був готовий допомогти ближньому. Він вирішив піти до війська, аби захистити свою родину, свою землю від ворога, із твердим наміром повернутися із перемогою. На жаль, за це він віддав своє життя, поповнивши ряди Небесного війська. Щирі співчуття родині від імені усієї громади. Наше завдання – пам’ятати подвиг Романа і підтримувати його родину в скорботі», – зазначив міський голова Ігор Пальонка у прощальному слові.
Поховали Романа Нікітіна з усіма військовими почестями на кладовищі в селі Руснів.

Інформаційне агентство Волинські Новини висловлює щирі співчуття рідним. Вічна шана, честь і слава Герою!
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus