USD 41.30 41.80
  • USD 41.30 41.80
  • EUR 41.30 41.80
  • PLN 10.40 10.65

Відбувся перший семінар від компанії АБМ спільно з USAID АГРО

28 Травня 2024 13:06
24 травня 2024 року компанія «АБМ-Трейд» провела навчальний семінар «Контроль якості зернових та бобових культур».

Діяльність стала можливою завдяки підтримці американського народу, наданій через Агентство США з міжнародного розвитку (USAID) у межах Програми з аграрного і сільського розвитку (АГРО), яка виконується Chemonics International.

До участі у семінарі було запрошено ММСП-постачальників сировини.

Метою заходу стало обговорення важливості контролю якості зернових та бобових культур, оскільки це питання залишається надзвичайно актуальним у наш час.
Під час семінару мали нагоду обговорити низку важливих питань:

- актуальні методи вимірювання якості та оцінки врожаю;

- лабораторні дослідження якості зерна;

- використання сучасних технологій у підвищенні якості та зберіганні зернових культур;

- практичні поради щодо оптимізації контролю якості від посіву до збирання.
Захід розпочав генеральний директор компанії «АБМ-Трейд» Роман Огроднічий, який привітав учасників та презентував програму дій, що розв’язує проблеми з якісними характеристиками вхідної сировини.
Роман Огроднічий підкреслив важливість проведення таких заходів у подальшому для розвитку аграрного сектору, оскільки завдяки Програмі USAID АГРО у виробників сировини є виняткова можливість розвивати та посилювати свій бізнес.
Кандидат наук, завідувач лабораторії ТОВ «Нутріон» Оксана Бойко говорила про контроль якості зернових. Спікерка детальніше зупинилася на важливості правильного зберігання зерна, контролі його якості, актуальності врахування інновацій у роботі лабораторій, адже якісні лабораторні дослідження відіграють виняткову роль у подальшому використанні зерна.
Менеджер зі збуту ТОВ «Агрінос Україна» Артем Шатковський акцентував увагу на вирощуванні зернових і бобових культур та на тому, що чекає фермера в майбутньому.

Щодо купівлі та цін на зерно, все частіше трапляється примітка про закупівлі продукції, що має сертифікацію ISCC. Ціни на таке зерно вищі, аніж на звичайне.
Якщо фермер орієнтований за західний ринок – сертифікація ISCC (міжнародна сертифікація сталого розвитку та викидів вуглецю) є ключовим аспектом у досягненні цієї мети.
Стандарт охоплює всі етапи ланцюга постачання: від вирощування сировини до доставки кінцевого продукту.

Керівник відділу маркетингу компанії «АБМ-Трейд» Надія Горошко представила презентацію «Філософія ефективності. Ощадливе виробництво», під час якої учасники зіграли три гри для кращого розуміння принципів Lean-культури.
У межах заходу було проведено екскурсію на завод для ознайомлення із виробництвом, на якому вже кілька років впроваджують систему ощадливого виробництва, оскільки «АБМ-Трейд» прагне розвиватися та досягати високих результатів.
Ця подія стала чудовим майданчиком для обміну досвідом, обговорення найактуальніших питань щодо контролю якості зернових та бобових культур, окреслення перспектив розвитку.
Дякуємо усім учасникам, експертам та спікерам за активну участь у семінарі.

Будемо раді бачити вас знову на наших наступних заходах.

Сайт: https://abm.com.ua/

Facebook: https://www.facebook.com/abmtradeltd

YouTube: https://www.youtube.com/channel/UCpAMCjoiwoXevIqYcicG4bw

LinkedIn: https://www.linkedin.com/company/abmtrade/mycompany/

*реклама
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus