USD 41.50 41.95
  • USD 41.50 41.95
  • EUR 41.65 42.00
  • PLN 10.50 10.70

Від закладок до сайта: п’ятьох волинян судять за збут амфетаміну

11 Жовтня 2023 23:12
Мали власний сайт, аби збувати наркотики. Волиняни продавали амфетамін і робили закладки. Один із хлопців визнав вину і пішов на угоду з прокурором. Інші фігуранти кримінальної справи вирішили відстоювати свою невинуватість.

На лаві підсудних – п’ять молодих волинян. Усіх обвинувачують у розповсюдженні наркотиків, ідеться в сюжеті ТРК «Аверс».

Чотирьом хлопцям – від 20 до 23 років. Одному волинянину – 31 рік.

«Вони організувалися в групу для того, щоб розповсюджувати через закладки наркотичні засоби. Вони були організовані, мали власний сайт. Їхню діяльність припинили у 2019 році… Судові процеси у випадку організованих груп завжди такі довгі, тому що це багатоепізодність, є багато свідків, багато фігурантів… Наркотики вони купували в інтернеті. Отримували через поштового оператора», – прокоментувала речниця Волинської обласної прокуратури Наталія Мурахевич.

«На цьому етапі досліджують письмові докази, які подає прокуратура. Також будемо досліджувати відеодокази. Ще заслуховуватимемо свідків. Будуть виступати обвинувачені. Один з них пішов на угоду зі слідством. Він раніше був засуджений, відбував покарання. Інші обвинувачені не визнають своєї вини», – додала суддя-спікер Луцького міськрайонного суду Людмила Присяжнюк.

Обвинуваченим загрожує від 9 до 12 років ув’язнення.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus