USD 41.35 41.65
  • USD 41.35 41.65
  • EUR 41.40 41.90
  • PLN 10.34 10.60

Венесуелу накрила повінь: 15 осіб загинули, понад 35 тисяч постраждали

26 Серпня 2021 09:00
В останні кілька днів Венесуелу накрили проливні дощі, які викликали сильні повені та зсуви. Уряд країни вже підтвердив, що 25 серпня загинули 15 осіб і пропали безвісти 6.

Про це інформує УНІАН з посиланням на The Watchers.

Як повідомляється, найбільше постраждали штати Амазонас, Апуре, Арагуа, Барінас, Болівар, Дельта Амакуро, Меріда, Монагас, Тачіра і Сулія, а також деякі райони Каракаса.

В результаті стихії постраждали понад 35500 осіб, зруйновано не менше 8100 будинків.
Річки, що вийшли з берегів, затопили населені пункти в районі долини Мокотіес, штат Меріда, викликавши потужні повені, в результаті яких машини несло по вулицях, дороги були засипані брудом, камінням й уламками, а будинки пошкоджені або зруйновані. У постраждалих районах відключено електрику.
Нагадаємо, раніше на Мексику налетів ураган Грейс, викликавши сильну повінь і зсуви, в результаті яких загинули щонайменше вісім людей.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus