USD 41.15 41.55
  • USD 41.15 41.55
  • EUR 41.30 41.60
  • PLN 10.35 10.50

Велике полювання на мафіозі: в Італії розпочалася операція за участю 600 правоохоронців

7 Вересня 2023 17:02
Зранку 7 вересня в Італії розпочалася масштабна антимафіозна операція Maestrale-Carthago, в ній задіяні понад 600 правоохоронців.

Про це повідомляє агенція ANSA.

«З раннього ранку карабінери провінційного командування Вібо Валентії беруть участь в антимафіозній операції Maestrale-Carthago», – йдеться у повідомленні.

Як зазначається, до операції залучили понад 600 правоохоронців, які здійснюють запобіжні заходи по всій країні щодо 84 осіб.

З них 29 особи перебувають у в’язниці, 52 – під домашнім арештом, а ще три мають припис з’явитися до судової поліції.

Операцію координує Окружне управління по боротьбі з мафією Катандзаро на чолі з прокурором Ніколою Граттері.

Раніше прем’єр-міністр Італії Джорджа Мелоні привітала масштабну операцію, проведену понад 400 правоохоронцями в охопленому мафією «Каморра» містечку Кайвано поблизу Неаполя, де група молодих людей нещодавно зґвалтувала двох двоюрідних братів віком 10 і 12 років.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus