USD 41.15 41.55
  • USD 41.15 41.55
  • EUR 41.30 41.60
  • PLN 10.35 10.50

Велике перевтілення: жінки з Луцького геріатричного центру стали фотомоделями

9 Березня 2018 12:19
У Луцькому геріатричному центрі з нагоди жіночого свята відбулась креативна фотосесія, у якій взяли участь пацієнтки медзакладу. Неймовірне перевтілення пацієнток у фотомоделі відбулося 8 березня, повідомляє Перший.

Ініціатором та автором фотопроекту виявилась лучанка Юлія Войтович, яка нині мешкає в столиці. Саме вона і розмістила на своїй сторінці в соцмережі Facebook фото чарівних жінок.

Спочатку у ініціаторок була ідея провести усе у форматі такого собі «дня краси», але усе перетворилось у більш масштабне дійство – фотопроект «Перевтілення».

«Думали, що доведеться вмовляти жінок, аби хоча б одна-дві погодились на фото сесію. Але добровольців виявилось 6 і вони були готові на все, навіть пофарбувати волосся у бузковий колір», - розповіла у своєму дописі на сторінці Facebook авторка проекту Юлія Войтович.

Спільно з фотографом Діаною Іванковою, візажистом Іванною Шапталою, стилістом-перукарем Анною Хомяк вони придумали образи для жінок, зробили їм вишукані зачіски та стильний мейк-ап, підібрали модні луки.

Пацієнтки геріатричного центру неабияк захопились новим заняттям і радо приміряли нові образи. Автори фотопроекту дали їм віру в могутність жіночої краси.

Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 3
Зоряк Шкорян Показати IP 9 Березня 2018 12:59
Особливо шикарна ця, з цигаркою. Ну чисто Сонька Золота Ручка.
Цікаво Показати IP 9 Березня 2018 15:24
а ця молода в червоному шарфику теж пацієнта дому пристарілих?
Sonya до Цікаво Показати IP 9 Березня 2018 19:03
У Луцьку не будинок престарілих а Геріатричний пансіонат. І так, там можуть перебувати молоді люди з обмеженими фізичними можливостями, які за різних життєвих обставин залишились одинокими і не можуть самі себе обслуговувати.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus