USD 41.20 41.50
  • USD 41.20 41.50
  • EUR 41.30 41.60
  • PLN 10.56 10.70

«Велике будівництво» оцінили не 93%, а лише 10,5%: журналіст назвав, кому вигідні маніпуляції з соцопитуванням

25 Грудня 2020 19:28
Журналіст Юрій Ніколов фейк Офісу президента про те, що програму «Велике будівництво» 93% опитаних назвали подіє року, назвав свідомою маніпуляцією.

Про це журналіст написав у фейсбуці.

24 грудня Фонд «Демократичні ініціативи» звинуватив Офіс президента в маніпуляції фактом з їхнього опитування: в Офісі заявили, що 93% респондентів назвали подією року «Велике будівництво». Насправді – 10,5%.

«А 23 грудня комунікаційники Офісу президента, посилаючись на наше з КМІСом опитування, зробили цілу «новину»: «Президентська ініціатива «Велике будівництво» стала головною позитивною подією 2020 року». Мовляв, «згідно з опитуванням, такої думки дотримується переважна більшість респондентів (93%) ». Насправді цю ініціативу відзначило лише 11,3% опитаних. А от вже з цих 11,3% позитивно її оцінили 93%. Нехитра математика дає: 11,3% х 93% = 10,5%. 10,5% це все-таки не 93%, як написали панове з ОПУ!» – наголосили соціологи.

Як наголошує Юрій Ніколов, «цей фейк був необхідний Кирилу Тимошенку, Голику, Єрмаку, щоб виправдати грандіозний розрахунок в концепції «Великого будівництва», закладений цими шахраями на початку шахрайства через бажання красти, а не допомагати Зеленському підтримувати рейтинг і тріумф в місцевих виборах».

Журналіст наголошує, що дуже потрібно було відремонтувати багато невеликих місцевих доріг для проведення виборів. Тоді мільйони малих виборців побачили б це.

«Але функцію тендеру замовника треба було би перевести разом з грошима до місцевих ОДА, мерій та сільських рад. Що б означало, що маргін (відкати) на тендерах розділятиме не Кубраков, а купа нижчих чиновників.

Так, тоді б Зеленський отримав справжню любов від місцевих чиновників і місцевих виборців (реально б дороги до лікарень). І тоді не було б ганьби на виборах (програли навіть у Кривому Розі) і такий провал за рейтингом.

Але у його шобла різні цілі. А рейтинг Зеленського для них третій. Спреювати і йти геть - це їхня межа мрій. Якби було інакше, вони б билися за реальний рейтинг як скажені», - пише у соцмережі журналіст.

Зауважимо, згодом на сайті президента уточнили інформацію про те, скільки опитаних підтримали ініціативу "Велике будівництво", зважаючи на заяву Фонду «Демократичні ініціативи».
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 4
Велике Рукоблудство Показати IP 25 Грудня 2020 20:24
Дехто називає одним із варіантів любові.
факт Показати IP 25 Грудня 2020 20:59
До чого тут рейтинги, відсотки - вже взагалі розуму немає у чому один одного звинувачувати? Хіба погано, що у селах і містах з'являються нові дороги, школи, садочки, ФАПи... Ну і люди в нас :( Вам хто б не був, що б не робив - вам все не так буде!
отож Показати IP 26 Грудня 2020 13:13
у даному випадку це -ВЕЛИКЕ КРАДІВНИЦТВО!
Золота лопата до отож Показати IP 26 Грудня 2020 13:32
"А" торгує, "Б" мурує, "І" кладе, а якесе велике "ЦеБе" сидить на бюджетних потоках і краде. І нічого тут не поробиш. Така правда жізні. Люди в нас такі - дУрні не крадуть, але й працювати не вміють, натомість розумні працюють але крадуть. Рішення таке: Дурнів навчити, Розумних по сраці набити.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus