USD 41.20 41.50
  • USD 41.20 41.50
  • EUR 41.25 41.50
  • PLN 10.50 10.67

Ведучий родом з Росії пішов воювати за Україну

27 Березня 2022 03:25
Відомий ведучий Олексій Суханов, який вів шоу «Говорить Україна», став на захист України. Примітно, що український паспорт чоловік отримав тільки два місяці тому – до цього він мав російське громадянство.

Про рішення Суханова піти в територіальну оборону повідомляють на сторінці шоу «Говорить Україна» в Instagram, передає УНІАН.

Відомо, що журналіст до 2014 року жив і працював у Росії. Проте події 2014 року змусили його покинути батьківщину. Для подальшого життя він вибрав Україну, адже «гордий жити в одній країні з мужніми і незалежними людьми».

Телеведучий повідомив, що вже написав заяву, підписав контракт зі Збройними силами і очікує подальших вказівок.

Читати ще: Фронтмен Бумбокса отримав поранення під час мінометного обстрілу

«Україна сьогодні є символом не тільки честі, а й мужньої боротьби за своє майбутнє. За право на вільний вибір, якою буде Україна, куди буде рухатися і як житиме. Мені хочеться, щоб кожен з нас, дивлячись на те, що робить український народ, як він відчайдушно бореться за своє право, запитав себе: а наскільки здатні бути мужніми і принциповими ми?

Не просто так гинуть наші солдати, добровольці, все заради того, щоб кожен з нас раз і назавжди зрозумів, наскільки важлива свобода, незалежність, принципова позиція і відстоювання її, від найменших деталей до важливих державних моментів. Заради цього і гинуть, на жаль, не тільки солдати, а й мирне населення, в тому числі й діти», – зазначив Суханов.

Додамо, що раніше Олексій Суханов працював на таких каналах РФ, як «Дождь», ТВ3, РЕН ТВ і в кількох інших виданнях. Останні майже 10 років був ведучим шоу «Говорить Україна».
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus