USD 41.30 41.80
  • USD 41.30 41.80
  • EUR 41.30 41.80
  • PLN 10.40 10.65

Вдруге за тиждень: у США баржа знову врізалася в міст

31 Березня 2024 23:39
В американському штаті Оклахома баржа 30 березня врізалася в міст через річку Арканзас. Це вже другий такий інцидент за тиждень після того, як через зіткнення з судном обвалився міст в Балтиморі.

Про новий випадок пише Громадське з посиланням на Associated Press.

Поліціянти штату перекривали південне шосе і рух транспорту в цьому районі після того, як отримали повідомлення про інцидент. Міст залишатиметься закритим, доки його не можна буде оглянути.

Повідомлень про постраждалих на шосе чи баржі не надходило.

Наразі невідомо, що саме спричинило зіткнення баржі з мостом.
Тим часом інженери досі працюють над тим, щоб підняти викручену сталеву секцію з іншого обваленого мосту – імені Френсіса Скотта-Кі в Балтиморі, – в одну з опор якого 26 березня врізалося масивне вантажне судно. Водолази вже дістали тіла двох загиблих, інших чотирьох іще шукатимуть.

Читати ще: В американському штаті Меріленд судно врізалося в міст – він обвалився разом з машинами

Як дізналося видання CBS, у США є 4207 мостів, під якими можуть проходити кораблі. З них лише 36% мають захист від зіткнень.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus