USD 41.20 41.50
  • USD 41.20 41.50
  • EUR 41.40 41.70
  • PLN 10.62 10.80

Вдруге в історії капіталізація біткоїна перевищила трильйон доларів

9 Березня 2021 16:32
Протягом останньої доби котирування біткоїна відновили своє зростання, і його капіталізація (сумарна вартість всіх біткоїнів в обігу, - ред.) вдруге в історії перетнула позначку в 1 трлн доларів США.

Про це повідомляє Coindesk, передає РБК Україна.

Історичного максимуму в 58 354 доларів він досяг 21 лютого. В результаті його ринкова капіталізація перевищила 1 трильйон доларів.
Потім біткоїн впав до 45 тисяч доларів, однак у березні зростання поновилося. 9 березня він виріс на 9% до 54 тисяч доларів, досягнувши самого високого рівня з середини лютого.

Згідно з останнім звітом Goldman Sachs, станом на 4 березня річна прибутковість біткоїна становила близько 70% та була приблизно вдвічі вище, ніж у наступного найближчого конкурента, енергетичного сектора.

Ринки криптовалюти в цьому році розгорілися, оскільки великі компанії починають серйозно ставитися до класу активів, вкладаючи гроші в сектор і викликаючи довіру дрібних спекулянтів.

Зростання біткоїна було викликане ознаками того, що він завойовує визнання серед основних інвесторів і компаній - від Tesla і Mastercard до BNY Mellon. Тим не менш, багато аналітиків та інвесторів як і раніше скептично ставляться до неоднозначно регульованих і дуже волатильних цифрових активів, які все ще мало використовуються для торгівлі.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus