USD 40.45 40.87
  • USD 40.45 40.87
  • EUR 40.60 40.85
  • PLN 10.00 10.15

Вдові загиблого Героя з Волині вручили орден «За мужність»

28 Червня 2024 22:46
Відповідно до Указу Президента України за особистий внесок у захист державного суверенітету та територіальної цілісності України, самовіддане виконання військового обов’язку та високий професіоналізм орденом «За мужність» ІІІ ступеня нагороджено (посмертно) волинянина Леончука Петра Васильовича.

Про це повідомляє Маневицька селищна рада.

«Петро Васильович був доброю і щирою людиною, завжди з посмішкою на вустах. Гарний господар, люблячий син, чоловік, батько двох прекрасних доньок, дідусь чотирьох онуків. З початку повномасштабного вторгнення пішов боронити рідну землю від загарбників та віддав своє життя за спокійне життя своєї родини і кожного із нас. 54-річний Герой загинув 16 січня 2023 року під час виконання бойового завдання на Донеччині, отримавши важкі поранення у бою з підступним ворогом», – йдеться у повідомленні.

Читати ще: На Маневиччині встановили меморіальну дошку на честь загиблого Героя Петра Леончука

Секретар Маневицької селищної ради Володимир Черчик та заступник начальника першого відділення Камінь-Каширського районного територіального центру комплектації та соціальної підтримки, майор Юрій Мізюк подякували за відвагу і сміливість українського захисника та вручили державну відзнаку дружині Наталії Володимирівні.

Вічна пам’ять і слава Герою, який віддав своє життя за рідну Вітчизну, за нашу свободу і незалежність!
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus