USD 41.50 41.80
  • USD 41.50 41.80
  • EUR 41.58 41.80
  • PLN 10.50 10.70

Вдова Героя з Ратнівщини придбала дрони для його побратимів

23 Червня 2024 21:41
Втрата рідної людини на війні – це горе, яке нереально прийняти до кінця. Час минає, а біль нікуди не дівається. Багатьом непросто змиритися з новою реальністю без тих, кого любили, але вони вчаться у ній жити. Жити й робити вклад у наближення перемоги, бо знають, що найважливіше – це життя. А життя військових на фронті здатні захистити дрони.

Дружина загиблого військовослужбовця з Ратнівщини Миколи Дарчика Зоя Михайлівна купила дрони військовим на передову: DJI Mavic 3T, 10 fpv + 10 акумуляторів, DJI Mavic 3 PRO. Про це повідомили у Велимченській громаді.

Дрон DJI Mavic 3T та 10 fpv з акумуляторами жінка передала побратимам чоловіка, бійцям 14-ї окремої механізованої бригади імені князя Романа Великого. Наразі дрони уже виконують завдання на передовій.

Читати ще: «Ми ніколи не говоримо про смерть перед штурмами». Історія волинянина, який віддав життя за Україну в 22 роки

Дрон DJI Mavic 3 PRO передала військовослужбовцю 14-ї бригади оперативного призначення імені Івана Богуна Павлу Нікончуку.

Нагадаємо, молодший сержант, житель села Велимче Дарчик Микола Васильович, сапер інженерно-саперного відділення інженерно-саперного взводу одного з механізованих підрозділів сухопутних військ Збройних сил України, загинув 2 листопада 2023 року в результаті ворожого обстрілу під час виконання бойового завдання.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus