USD 41.15 41.55
  • USD 41.15 41.55
  • EUR 41.30 41.60
  • PLN 10.35 10.50

Вдосконалене обладнання та сучасна техніка: «Луцькводоканал» покращує умови праці аварійних бригад

30 Грудня 2020 08:58
На КП «Луцькводоканал» вдосконалюють обладнання і умови праці аварійних бригад.

Про це повідомляє Луцька міська рада.

«Умови роботи наших працівників – у пріоритеті», – зауважує керівник КП «Луцькводоканал» Віктор Гуменюк. Слова підтверджуються вчинками – за останній рік для полегшення умов праці та оптимізації робочих процесів на підприємстві придбано найсучасніше обладнання.

Протягом року на підсилення ефективності роботи, нову техніку та якісне оснащення виробничих процесів підприємство інвестувало близько 4,5 млн грн.

«Створення належних умов праці для людей, які щоденно і цілодобово працюють над усуненням аварій є дуже важливим, адже гарантує не тільки високий результат, але і безпеку працівників, – розповідає Віктор Гуменюк. – Ще два роки тому ми відмовились від так званих САКів та іншого малоефективного обладнання. Використовуємо найсучасніше обладнання європейських виробників, ремонтні комплекти, землерийну техніку, зварювальні апарати, генератори».
Перед Новим роком бригади на підприємстві доукомплектували новим додатковим оснащенням, яке сприяє більш швидкому усуненню аварій, покращує умови праці. Обладнання економне і зручне у використанні. Оновлення технічної бази та оснащення працівників на КП «Луцькводоканал» триватимуть і надалі. Адже це гарантує більш якісний та оптимальний результат роботи, користь від якої відчуватимуть мешканці Луцької ТГ та усі клієнти підприємства.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 3
777 Показати IP 30 Грудня 2020 14:39
Так это ж почти космические корабли. перфоратор.помпа китайская. И всего 4.5 ляма.даром купили оборудование 22 века. Теперь можно и за стадион браться.
кравчука Показати IP 30 Грудня 2020 16:00
А коли вода будe якісна?
додік Показати IP 30 Грудня 2020 17:54
смішно...

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus