USD 41.30 41.80
  • USD 41.30 41.80
  • EUR 41.30 41.80
  • PLN 10.40 10.65

Помер 18-річний мотоцикліст із Волині, який врізався у дерево

9 Червня 2024 14:26
Автопригода сталася вчора, восьмого червня, близько 16:30 на дорозі між населеними пунктами Маюничі колишнього Володимирецького району та Мала Осниця Волинської області.

Про це повідомили у ГУНП Рівненської області.

Слідчий встановив, що 18-річний житель села Козлиничі Камінь-Каширського району, водій мотоцикла «Shineray», не впорався з керуванням, виїхав за межі проїзної частини та злетів у кювет, де врізався у дерево.

Читати ще: Злетів у кювет: на Волині у ДТП постраждав 18-річний мотоцикліст

Двоколісний побачили перехожі та викликали швидку. Із тяжкими травмами кермувальника, який був у мотошоломі, госпіталізували до лікарні Волині. Втім, врятувати його життя не вдалося: орієнтовно через дві години парубок помер.

За фактом порушення правил безпеки дорожнього руху, що спричинило смерть потерпілого, слідчим слідчого управління розпочато досудове розслідування за ч. 2 ст. 286 Кримінального Кодексу України.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 1
Смерть Показати IP 10 Червня 2024 00:02
ДЕРЕВО ПЕРЕБІГАЛО ДОРОГУ.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus