USD 41.10 41.40
  • USD 41.10 41.40
  • EUR 41.25 41.70
  • PLN 10.56 10.75

Вбивцею, що влаштував стрілянину біля обмінника у Рівному, був поліцейський

19 Липня 2022 17:51
Правоохоронці за допомогою камер відеоспостереження встановили автомобіль, на якому пересувався ймовірний причетний до розбою та умисного вбивства у Рівному.

Це авто на стаціонарному посту поліції в селі Опарипси Дубенського району зупинили патрульні поліцейські, повідомили у поліції Рівненщини.

Під час затримання було встановлено особу зловмисника, причетного до умисного вбивства у Рівному. Ним виявився 27-річний поліцейський із Львівщини.

Досудове розслідування у кримінальному провадженні здійснюватимуть слідчі Державного бюро розслідувань за процесуального керівництва Рівненської окружної прокуратури. Керівництво поліції Рівненської та Львівської областей всіляко сприятиме об’єктивному та неупередженому розслідуванню умисного вбивства.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 2
Аваков Показати IP 19 Липня 2022 18:17
І не дивно. мусор є мусор
Прокурор Показати IP 19 Липня 2022 21:52
А міністр МоняСтирський ні гугу...

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus