USD 41.50 41.95
  • USD 41.50 41.95
  • EUR 41.65 42.00
  • PLN 10.50 10.70

Вбивство підлітка на фунікулері в Києві: військовому повідомили про підозру. Усі деталі

9 Квітня 2024 08:25
У Києві 7 квітня на станції фунікулера сталося вбивство. Там військовослужбовець штовхнув підлітка, який головою розбив вікно та отримав поранення у вигляді різаних ран шиї. Чоловіку вже повідомили про підозру.

Про це повідомили в Офісі генерального прокурора.

«За процесуального керівництва Київської спеціалізованої прокуратури у сфері оборони Центрального регіону військовослужбовцю Управління державної охорони України повідомлено про підозру в умисному вбивстві (ч. 1 ст. 115 КК України). Наразі підозрюваного затримано в порядку ст. 208 КПК України, вирішується питання про обрання йому запобіжного заходу», – розповіли в Офісі генерального прокурора.

Як інформували, жахливий інцидент стався в самісінькому центрі столиці. Трагедія, внаслідок якої загинув підліток, трапилася 7 квітня на зупинці київського фунікулера. А передував їй конфлікт хлопця з правоохоронцем.

Як пише телеграм-канал «Київ Оперативний», група з 9 неповнолітніх вирішила проїхатися на фунікулері. До вагона за ними зайшов чоловік, який був налаштований агресивно і робив хлопцям зауваження.

«Коли вагончик зупинився на зупинці зверху, Максим Матерухін (загиблий) виходив з компанії підлітків останнім. До нього підійшов згаданий вище чоловік і сказав, що перевірить, як Максим готовий захищати Україну, та почав його штовхати, внаслідок чого Максим упав і головою розбив скло та порізав шию.

Друзі Максима намагалися відтягнути агресора від нього, хтось навіть використав газовий балончик. Максим встав, зробив кілька кроків і знепритомнів, у цей самий час неадекват сів на нього і почав душити», – йшлося в повідомленні.

За інформацією телеграм-каналу «Київ Оперативний», чоловік, який напав на Максима, має погану репутацію і нібито два тижні тому фігурував у справі про домашнє насилля, втім, у ДБР, яке взяло справу, таку інформацію наразі не підтверджували. Однак уже 8 квітня там розповіли жахливі деталі вбивства – у справі фігурує правоохоронець.

В Управлінні державної охорони, де працював підозрюваний, своєю чергою обіцяють негайно провести службове розслідування та максимально сприяти правосуддю.

«За цим фактом відкрито кримінальне провадження та призначено внутрішнє службове розслідування, обставини події з’ясовуються. На час проведення розслідування військовослужбовця усунуто від виконання службових обов’язків і взято під варту. Управління державної охорони України вже надає всю необхідну допомогу правоохоронним органам та буде всіляко сприяти в проведенні досудового розслідування», – йдеться в повідомленні УДО.

Як виявилося, загиблий Максим Матерухін був футболістом. Про це повідомили у спеціалізованій ДЮШ Олімпійського резерву з футболу «Зміна».

«Болюча, сумна звістка, яку неможливо усвідомити ні розумом, ні серцем... У неділю, 07.04.2024р., трагічно загинув вихованець нашої школи, 2007 року народження, Матерухін Максим Олександрович», – йдеться у дописі школи в соціальній мережі.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 7
Анонім Показати IP 9 Квітня 2024 08:51
Що таке табун підвипивших підлятків, думаю, знають усі. Звичайно, їх 8 прити одного і зараз проти їхніх свідчень важко щось сказати.
232 до Анонім Показати IP 9 Квітня 2024 13:41
Це точно. Табун підлітків, у яких зашкалюють гормони, підігрітих алкоголем і усвідомленням своєї чисельної переваги, виявляється на думку автора сюжету групою ангелів небесних, які зібрались на фуніколері вознести молитви і зіграти на скрипках. А віськовослужбовця, який пройшов величезну кількість перевірок при оформленні на службу в УДО, зокрема психологічної придатності, у тому числі на стресостійкість, відразу охрестили неадекватом. І що показово, ні слова про причину конфлікту, як і про те, були у військовослужбовця ознаки алкогольного сп'яніння чи. Значить, він був тверезий і агресію проявляла компанія підлітків, раз про це сором'язливо мовчать. Ну і про дії ДБР. Кваліфікація,я к завжди у них, притягнута за вуха. Ніяке це не умисне вбивство, а вбивство з необережності, бо він штовхнув потерпілого в бік вікна, а не вхопив шматок скла і наніс удар. Тобто, прямого умислу на вбивство не прослідковується, виходячи як зі способу дій винного, так і з того, що він не волав на весь Київ, що хоче когось вбити.
Трамп Показати IP 9 Квітня 2024 09:48
Галімий напів мусорський чорт,вирішив перевірити чи 16річний пацан ВАЄВАЛ…
ТЦК Показати IP 9 Квітня 2024 14:43
Ого, місцеве бидло не тільки ТЦК боїться, а ще й підлітків! Потужні хряки на Волині виросли, шкода що тупі
Трамп до ТЦК Показати IP 10 Квітня 2024 18:14
Ніхто не боїться ТЦК,бояться здохнути в окопі за ЗеЄрмака
ТЦК до Трамп Показати IP 11 Квітня 2024 05:00
Так ти все рівно здохнеш, за то здохнеш не боягузом від ожиріння, а героєм. А казки про зермака для таких самих тупих, як сам лиши, на нас рашка напала, а не твої галюни
ТЦК до Трамп Показати IP 11 Квітня 2024 05:03
Так ти не тільки боягуз, але й ще брехло!

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus