USD 41.10 41.40
  • USD 41.10 41.40
  • EUR 41.10 41.50
  • PLN 10.36 10.50

Жорстоке вбивство дівчинки під Харковом: сусіди розповіли, що було напередодні трагедії

30 Квітня 2020 14:48
Жінка з села Подвірки на Харківщині, яка жорстоко вбила свою доньку, відрізавши їй голову, працювала прибиральницею і не пиячила.

Подробицями про їхнє життя поділилися односельчини родини, пише ТСН з посиланням на місцеві ЗМІ.

Зокрема про деталі розповів Олександр – сусід родини, де сталася моторошна трагедія. «Дівчинка ходила до школи, а Таня, мати її, начебто працювала прибиральницею. Жили мирно. Ми живемо поруч, але вночі нічого не чули. Тільки бачили, що світло горіло», – зазначив він.

За словами місцевих мешканців, мати з донькою жили в цьому будинку щонайменше 10 років, батька давно ніхто не бачив. Нічого поганого сказати про них ніхто не може, напередодні обох бачили на подвір’ї – вони щось прибирали.

Наразі слідчі дії в будинку тривають. На дорозі на вулиці, де йшла мати, – сліди крові. Як кажуть у поліції, затримана була в тверезому стані, не під наркотиками.

У Харкові на світанку поліцейські затримали на вулиці жінку із пакетом, у якому була голова дитини. Виявилося, що голова, яка була в пакеті, належить її дочці-підлітку Христині. Безголове тіло дівчинки виявив її дядько і заявив в поліцію. Особу жінки, яку затримали в Харкові з відрізаною головою неповнолітньої дочки, вже встановлена. Нею виявилася 38-річна Тетяна Янова. За словами брата жінки, сім'я жила бідно, але його родичка постійно працювала. Що стосується загиблої дитини, то дівчинка, як стверджує дядько, завжди мала гарний вигляд.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 9
уважний Показати IP 30 Квітня 2020 14:56
Так що ж було напередодні трагедії? Те що написано - то повна маячня, аби увагу привернути і нічого не взнати :)
Мешканка Показати IP 30 Квітня 2020 15:03
Жаль дитини така болюча смерть. А в людей їде Дах від Карантину. То там смерть то там самогубство. Все коронавірус винен а Влада вже докерувалась до ручки
2011 до Мешканка Показати IP 30 Квітня 2020 15:48
Дура,шо ти ху** мелиш, іди краще картоплю сади якщо їде дах, карантин має бути шоб наш народ ще більше не захворів з такою медециною
Ццу до 2011 Показати IP 30 Квітня 2020 16:46
Підтримую. Дійсно дура. Біди не знають черті, як захворіють, то потім пів Луцька по іншому кукарікати будуть
Екатерина до Мешканка Показати IP 1 Травня 2020 08:59
Это не карантин. Это школа. В 2016 году карантина не было. Учительница из Энергодара.... Ритуальные убийства, когда учителей, по распоряжению чиновниц райво, систематически доводили до самоубийства. В этом году в Одессе еще до карантина женщина выбросила из окна маленькую дочь и выбросилась из окна (остались живы). Где работает промолчали, но , думаю, что в школе. Убивают за квалификацию... Тех, кто мало знает, но готов платить взятки, очень процветает, хорошо зарабатывает и доволен жизнью, объявляя детей генетически ущербными...
перехожа до Мешканка Показати IP 3 Травня 2020 00:16
Це який хворий має бути той дах, щоб рідній дитині голову відтяти? І хіба в нас карантин? Людей на вулицю не пускають, як в Європі? Дійсно, дура, як наша влада дурна.
Мешканка Показати IP 30 Квітня 2020 16:11
Накрав набрав то сиди. Про медицину він згадав вже пізно
До 2011 Показати IP 30 Квітня 2020 16:25
Це ж 2й етап медреформи - всі психдиспансери закривають. Чекаємо на туберкульозних, хоч вони не такі помітні. Сухий кашель - корона, кашель з кров'ю - чахотка?
Мешканка Показати IP 30 Квітня 2020 17:16
Ццц і2011дійсно далекі від реальності. На медицину вони розразовують ще й нашу

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus