USD 41.05 41.47
  • USD 41.05 41.47
  • EUR 41.35 41.70
  • PLN 10.30 10.60

Вбив і пішов на могилу батька: на Львівщині сусід через помсту розправився з таксистом

19 Березня 2021 10:19
На Львівщині серед білого дня жорстоко вбили таксиста. За словами поліції, зробив це сусід, який вже у всьому зізнався.

Про це 18 березня йшлося у ТСН.19:30.

Напад чоловік спланував до деталей. Замовив таксі на цвинтар, купив лампадку. Він начебто, хотів навідати могилу батька. Коли ж приїхав на кладовище, то смертельно поранив водія в шию. Саме на цвинтарі знайшли таксі із закривавленим водієм за кермом. Чоловіка шукали майже добу – його друзі, родичі та поліція

Дзвінка, донька загиблого, розповідає, що батько таксував понад двадцять років і завжди повертався додому вчасно. Але не того вечора

«У мами тривога з’явилася одразу. Завжди приходив увечері. Він вночі не працював дуже давно», – каже донька загиблого Дзвінка Новосад.
Камера спостереження на одному з магазинів зафіксувала, як у таксі вбитого сідає клієнт. Але далі – слід авто загубився

«Проблема була в тому, що нам важко було працювати. Дуже мало камер встановлено в місті», – розповів керівник Дрогобицького відділу поліції Іван Малиш.

Поліції знадобився тиждень, щоб знайти підозрюваного. Коли 59-річного Богдана затримали, то він у всьому зізнався. І розповів, що до злочину готувався, навіть заздалегідь купив лампадку та квіти. Таксисту сказав, що хоче відвідати могилу батька. І по дорозі на кладовище дістав ножа.

«Автомобіль правою стороною заїхав на бордюр. Чому він так заїхав? Він йому під час руху наніс декілька ударів справа в шию», – каже слідчий.

Далі – нападник розбив телефон таксиста і пішов на могилу батька – з лампадкою та квітами.

«Стверджує, що це – помста за брата. Оскільки брат купував алкоголь в таксиста, від якого міг загинути», – каже керівник Дрогобицького відділу поліції Іван Малиш.

Її молодший син помер два роки тому, каже мати підозрюваного. І сталося це, дійсно, після розпиття неякісного алкоголю, купленого в таксиста

«Він горілкою торгував, а йому ще підливали чогось. Я виправдовую, він невинен. Помстився за свого брата. Я нині сама лишилася в хаті, сама і слаба», – розповіла мати підозрюваного Ольга Лесик.

Але родина загиблого версію про помсту і чути не хоче

«Я просто не розумію, як так сталося, що тата забрали. Не вірю в те, що говорять. По вигаданій якісь зараз історії, якби була правда, нею б займалися ще тоді», – каже донька загиблого Дзвінка Новосад.

Зараз підозрюваний у СІЗО, йому загрожує до 15 років за гратами. Затримали його дорогою на вокзал: зі спакованими речами чоловік хотів утекти до Росії, де часто бував на заробітках.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 3
Григорій Показати IP 19 Березня 2021 11:24
В країні через державні органи не доб'єшся правди. Невідомо скільки він ще вбив і міг вбити людей продажем сурогату.
Внук до Григорій Показати IP 19 Березня 2021 13:36
Так купляй в магазині з чеком і акцизною маркою. І треба було брату любителю оковитої розум при життю вправляти, а не забирати чуже життя.
Козак Показати IP 19 Березня 2021 11:27
і одразу в ту смердючу країну, там такі цінуються

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus