USD 40.65 40.97
  • USD 40.65 40.97
  • EUR 40.85 41.30
  • PLN 10.00 10.25

Вбили батька перед очима в малої доньки: лучанину загрожує до 15 років ув’язнення

1 Липня 2024 18:21
У Луцьку 2 січня цього року знайшли мертвим батька п’ятьох дітей. Чоловіка вбили у нього вдома. Правоохоронці кажуть, що це сталося за присутності 11-річної донечки. За гарячими слідами знайшли підозрюваного – ним виявився знайомий убитого.

Про це йдеться в сюжеті ТРК «Аверс».

Затриманий Сергій постав перед судом. Свідок тих подій казав, що саме піднімався до квартири вбитого із його малолітнім сином, а назустріч їм спускався обвинувачений.

«Він привітався з нами і сказав синові вбитого, щоб той швидше піднімався нагору, бо батько зараз помре. Він хутко піднявся. Батько був у ванній», – розповів свідок Андрій.

Читати ще: Хотів налякати: за вбивство тестя лучанина посадили на сім років

Юнак відзначив, що обвинувачений того вечора ішов на вихід досить спокійним. Сам підсудний деякі слова свідка заперечував.

Далі був слідчий експеримент. Сергія привели у квартиру, де сталося вбивство. Він розповів правоохоронцям свою версію тих подій. Як казав, прийшов до знайомого, той йому відчинив. Згодом стався конфлікт.

Підсудний твердив, що загиблий першим завдав йому ударів. До того ж, мовляв, у кімнаті було темно й обвинувачений майже нічого не бачив. Але взявся за ніж.

На слідчому експерименті Сергій припускав, що першого удару ножем завдав у потиличну ділянку шиї. Але згодом його свідчення змінилися. Говорив чи не все навпаки: нібито перші удари були в ногу.

Прокурор і суддя запитали, що змусило чоловіка взятися за ножа, адже загиблий сидів на ліжку. Сергій відповів: у той момент не подумав, що можна захищатися руками.

Читати ще: Приставив ніж до горла і погрожував убити: судять лучанина, який після пиятики напав на компаньйона

Його версія перестала бути однозначною, коли допитали донечку загиблого, яка була у квартирі. Хоча обвинувачений казав, що в кімнаті було темно, дівчинка розповіла протилежне. Вона пам’ятала, що горіло світло, а обвинувачений вимагав від батька якісь гроші. Коли тато отримав поранення, чоловік сказав їй, що все буде гаразд.

Хто каже правду – стане відомо невдовзі. Судовий розгляд уже на фінальній стадії. Якщо вину лучанина доведуть, то йому загрожує від 7 до 15 років ув’язнення.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 1
Нафанїл Показати IP 1 Липня 2024 21:00
Довічне псові!

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus