USD 41.30 41.80
  • USD 41.30 41.80
  • EUR 41.30 41.80
  • PLN 10.40 10.65

Важка втрата: на Донеччині загинув Герой з Олицької громади Дмитро Шаповал

17 Жовтня 2023 20:31
Трагічна звістка надійшла в Олицьку громаду. 10 жовтня, виконуючи бойове завдання, поблизу Первомайського Донецької області внаслідок штурмових дій ворога загинув житель селища Олика Дмитро Миколайович Шаповал 1990 року народження.

Про це повідомили в Олицькій селищній раді.

«Мужність та героїзм Дмитра є прикладом для нас усіх, як треба відстоювати нашу рідну землю. Відвага і самопожертва Героя неоціненні, адже він віддав життя за Батьківщину, захищаючи її від російського окупанта. Висловлюємо щирі співчуття братові, рідним та близьким загиблого воїна. Розділяємо з вами біль втрати, сумуємо разом з вами. Пам’ять про Захисника України буде жити у наших серцях та вічним болем залишиться в душах рідних і близьких людей. Світла та вічна пам’ять Герою! Слава Україні! Героям Слава!» – йдеться в дописі.

Про церемонію прощання та чин поховання воїна повідомлять згодом.

Інформаційне агентство Волинські Новини висловлює щирі співчуття родині. Вічна пам'ять та незгасна слава Герою!
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus