USD 41.05 41.37
  • USD 41.05 41.37
  • EUR 41.15 41.50
  • PLN 10.40 10.60

Ватажки бойовиків не знають, кого «звільнила» Савченко. Відео

28 Грудня 2016 10:28
Звільненням двох заручниць – громадянок України Анжеліки Преснякової та Ольги Сворак,щодо якого домовилась нардеп Надія Савченко, насправді опікувалася Москва, натомість в самих "ДНР" і "ЛНР" навіть не знали, хто це такі.

Про це йдеться у записі телефонної розмови керівника департаменту інформаційної політики та зв’язків з громадськістю адміністрації голови «ДНР» Олени Алексєєвої з кореспондентом LifeNews, яка потрапила у YouTube, написав на своїй сторінці у Facebook український журналіст Андрій Дзиндзя.

На запитання кореспондента LifeNews Макаренка «а хто це такі – Анжеліка Преснякова і Ольга Сворак?», про передачу яких Надії Савченко вчора заявили ватажки бойовиків «ДНР» (Олександр Захарченко) та «ЛНР» (Ігор Плотницький), Алексєєва відповіла: «Я не знаю, хто це. Я зараз з Москвою сварюся. Тому що ці заяви навіть не довели до нашого відома».



Як повідомляє «24 канал» блогер Мирослав Олешко переконує, що дві полонянки, яких за сприяння Надії Савченко бойовики передали українській стороні, насправді є завербованими сепаратистками, й наводить докази.

Відомо, що Ольга Сворак є журналістом з Івано-Франківська, яка у 2015 році поїхала на окуповану частину Луганщини до свого хлопця, який воює на боці терористів.



Також друзях журналістки блогер знайшов скандально відомого журналіста з Івано-Франківська Руслана Коцабу. Минулого року його затримали за підозрою у державній зраді, однак згодом апеляційний суд його виправдав.

Як стверджує Олешко, у жовтні 2015 року журналістка зі своїм хлопцем-терористом їздила в окупований Крим. На фото вона з чоловіком, на грудях якого помітно значок "Новоросія".



Ще одна звільнена полонянка, Анжеліка Преснякова, також викликала підозри у блогера. Про неї, окрім того, що була суддею в Новоазовська, більше нічого не відомо. Дочка Преснякової Олена Ярова зараз живе в Донецьку.



Сестра судді, Світлана Ємельянова, окуповане місто Новоазовськ вважає Росією та активно постить картинки про терористів. Її донька живе у російському Ростові.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 2
Анонім Показати IP 28 Грудня 2016 10:52
якась шняга. дві якісь тьотки у цілком пристойному вигляді, не подібні на полонянок. ніхто про них ні сном . ні духом не знає, окрім ФСБ і надюшки
Яків Показати IP 28 Грудня 2016 17:33
зборисько ш*лав на чолі з Надькою і Юлькою

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus