USD 41.55 41.85
  • USD 41.55 41.85
  • EUR 41.55 41.85
  • PLN 10.50 10.65

«Вашими руками два довбо*би роблять свої чорні справи»: ексЛяпіс Міхалок закликав білорусів саботувати мобілізацію

27 Лютого 2022 22:15
Фронтмен панк-рок-гурту BRUTTO Сергій Міхалок, який свого часу відмовився від білоруського громадянства, закликав колишніх співвітчизників саботувати мобілізацію і не йти воювати в Україну, оскільки їх усіх чекатиме вірна смерть.

«Білоруси - боягузи і зрадники Батьківщини. Лукашенко, засц*вши, здав нашу країну божевільному тирану Путіну. Ці два г*ндони використовують територію Білорусі для того, щоб атакувати братську Україну. Саме з нашої Білорусі їдуть танки, летять ракети в сторону братського народу. І зараз відбуваються ще більш страшні речі. Тепер хочуть послати сюди на вірну смерть наших воїнів, які нічого не розуміють, бо їм розповідають про якихось нацистів, про якийсь, б*дь, борг нах*й. Вони всі тут помруть, тому що армія України – найсильніша армія світу. Всі, хто сюди приїдуть, будуть лежати в землі, а потім горіти у пеклі», – звернувся музикант до білорусів.

Він закликав сусідів, поки не пізно, саботувати будь-які накази Лукашенка, оскільки їх спіткає така ж доля, як і російської армії.

«Біжіть, б*дь, в ліси, сидіть вдома, бухайте. Всі! Не виконуйте нічого, бо все, що зараз відбувається, це зрада перед людством та Господом Богом. Куди ви лізете? Одумайтесь, поки не пізно. Вашими руками два тирани, два довбо*оби, Путін і Лукашенко, роблять свої брудні чорні справи. Скоро їм хана, нах*й. Ми тут, в Україні, хлопці із BRUTTO, тут наші діти і ми знаємо, наскільки сильна Україна і наскільки прекрасні люди тут живуть. Якщо не одумаєтесь, ви сюди приїдете і тут же й помрете. Слава Україні! Живе Білорусь!» – емоційно виголосив Міхалок.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus