USD 41.05 41.38
  • USD 41.05 41.38
  • EUR 41.30 41.55
  • PLN 10.55 10.70

Вантажівка з волинськими номерами, що перевозила понад 2 тонни заморожених туш собак, потрапила в ДТП у Миколаєві

Сьогодні 15:55
У Миколаєві у ДТП потрапила вантажівка з волинськими номерами, яка перевозила 2,5 тонни туш заморожених собак. Аварія сталася на перетині проспекту Центрального та вулиці 6-та Слобідська за участі мінівена Fiat Doblo та вантажівки Renault Master.

Як розповіла речниця поліції Миколаївської області Марина Калина, правоохоронці підтверджують факт ДТП, інформує ТСН.

«Сталася ДТП, патрульні склали протокол. Зараз ми виясняємо, звідки цих собак везли. Від нашого комунального підприємства, миколаївського, не було замовлення на кремацію собак. Цей вантаж везли на кремацію до Одеси через Миколаїв», – повідомила нам Марина Калина.

За даними правоохоронців Миколаївщини, водій вантажівки – не місцевий мешканець.

«За попередньою інформацією, ці мертві тварини – з ветеринарних клінік. Тобто серед мертвих тварин можуть бути і домашні собаки, які померли внаслідок хвороби або власники прийняли рішення про евтаназію. Собак, як відомо, везли на кремацію», – повідомили виданню правоохоронці.
У поліції Миколаївської області повідомили, що водій автомобіля Renault Master перевозив 339 кілограмів біологічних матеріалів померлих тварин та медичні відходи.

Читати ще: Загинув 56-річний лучанин: деталі смертельної ДТП у Луцькому районі

«Згідно з документами, керманич перевозив вантаж з Дніпропетровської області до Одеси для подальшої утилізації відходів. Отримувач вантажу – компанія, яка надає комплекс послуг у сфері поводження з відходами та екологічного обслуговування підприємств всієї країни», – йдеться у повідомленні.

Щоб перевірити це, правоохоронці внесли цей інцидент до Єдиного реєстру досудових розслідувань за ст. 299 Кримінального Кодексу України «Жорстоке поводження з тваринами».
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 2
ХЗ Показати IP Сьогодні 17:08
Ага, на кремацію.....
232 до ХЗ Показати IP Сьогодні 17:20
На шаурмізацію

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus