USD 41.50 41.88
  • USD 41.50 41.88
  • EUR 41.60 41.88
  • PLN 10.50 10.70

«Вам пощастило навчатися у драйвовому і сучасному університеті»: понад тисяча бакалаврів Луцького НТУ отримали дипломи. Фоторепортаж

1 Липня 2023 14:38
У Луцькому національному технічному університеті відбулося урочисте вручення дипломів випускникам-бакалаврам. Понад тисячу колишніх студентів отримали омріяний документ про вищу освіту.

Урочистості з нагоди вручення дипломів відбулися 1 липня, у 57-й день народження Луцького національного технічного університету. На подвійне свято до стін навчального закладу прийшли не лише випускники, а й їхні батьки, друзі та близькі.
Ректор ЛНТУ Ірина Вахович у зверненні наголосила, що кожна спеціальність – важлива. Вона висловила сподівання, що через півтора року зустрінеться з ними вже на врученні диплома магістра.

«Коли ми вручатимемо вам дипломи магістра, то буде не такий «сонячний» день, як сьогодні. Дощ теж має свій символізм, адже без вологи не проросте урожай. Сподіваюся, що цей день ви запам’ятаєте на все життя, як день вашого зростання. Ми намагалися створити з вас висококваліфікованих фахівців, ви намагалися засвоїти знання. Від щирого серця бажаю вам, аби ваш життєвий шлях був найбільш успішним з можливих», – побажала Ірина Вахович.
Вітали майбутніх будівельників, дизайнерів, архітекторів, айтішників, бізнесменів народні депутати Ірина Констанкевич та Вячеслав Рубльов.

«Напевно, кожен з вас зараз стоїть і думає, що чекай мене завтра, що чекає нашу країну, що чекає нас усіх. Але домінує лише одна думка – почуття вдячності за те, що сьогодні ми маємо можливість отримувати дипломи та мріяти про майбутнє, адже наші захисники боронять нас на фронті. Поки воїни боронять Україну, ви маєте розбудувати її в найближчій перспективі. Вам пощастило вчитися у такому сучасному і драйвовому університеті, адже я маю можливість порівняти ЛНТУ з іншими навчальними закладами. Цінуйте час та можливості, які ви маєте. Україна на вас чекає», – акцентувала Ірина Констанкевич.
Вячеслав Рубльов відзначив, що воїни на фронті говорять, що випускники університетів – це майбутнє України, адже це та інтелектуальна складова, яка буде розвивати країну після перемоги.

«Ви ті, на кого ми сподіваємося. Дуже хочемо, щоб на той момент, коли ви отримуватимете магістерські дипломи, була перемога та мирне небо. Ви зможете вкладати свій інтелект не лише у військовий потенціал країни, що ЛНТУ робить з початку повномасштабного вторгнення, а й в економіку, яка буде динамічно розвиватися. Бажаю, що Бог беріг вас, ваші сім’ї та родини, адже багато з ваших близьких перебувають на фронті. Ми повинні зробити все, аби наша країна була вільною», – звернувся до випускників Вячеслав Рубльов.
Після вітальних слів відбулося урочисте вручення дипломів. Понад тисяча випускників отримали документи про вищу освіту та приймали музичні вітання, які підготували студенти та викладачі університету.
Вручення дипломів випускникам Луцького національного технічного університету – у фоторепортажі Інформаційного агентства Волинські Новини.

Олександр ЗЕЛІНСЬКИЙ
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus