USD 41.25 41.55
  • USD 41.25 41.55
  • EUR 41.35 41.60
  • PLN 10.60 10.77

ВАКС відпустив голову АМКУ Кириленка під 30 мільйонів застави

Сьогодні 19:01
28 серпня 2024 року слідчий суддя ВАКС застосував запобіжний захід до очільника Антимонопольного комітету Павла Кириленка, підозрюваного у незаконному збагаченні на 56,2 млн грн та декларуванні недостовірної інформації.

Про це повідомляють пресслужба Спеціалізованої антикорупційної прокуратури та НАБУ, передає ЕП.

Суд відмовив у задоволенні клопотання детективів НАБУ, погодженого прокурором САП, про тримання під вартою та застосував до високопосадовця запобіжний захід у вигляді застави в розмірі 30,28 млн грн.

Як йдеться в повідомленні, прокурор не погоджується із вказаним рішенням суду та оскаржить його в апеляційному порядку до Апеляційної палати ВАКС.

Читати ще: Ексгенерала СБУ Наумова оголосили в міжнародний розшук

Спеціалізована антикорупційна прокуратура просила Вищий антикорупційний суд взяти голову Антимонопольного комітету Павла Кириленка під варту із заставою у понад 121 млн грн.

Детективи НАБУ за погодженням прокурора САП повідомили йому про підозру в незаконному збагаченні на 56,2 млн грн та декларуванні недостовірної інформації.

Серед набутого майна: сім квартир у Києві та Ужгороді загальною площею 688,5 кв. м; будинок на понад 220 кв. м та дві земельні ділянки під Києвом; два гаражні бокси; шість машино-місць; три нежитлові приміщення загальною площею понад 190 кв. м; автомобіль ВМW Х3.

Загальна вартість активів – 61,7 млн грн, при цьому законні доходи чиновника та членів його родини не дозволяли здійснити таких покупок, заявили в САП.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 1
Анонім Показати IP Сьогодні 19:12
всьо? "правосуддя" вже відбулося?

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus