USD 41.30 41.60
  • USD 41.30 41.60
  • EUR 41.35 41.60
  • PLN 10.60 10.80

В Японії корабель причалив до гавані з величезним мертвим китом на носі. Фото

24 Вересня 2021 13:59
У порт Мізусіма, що в японському місті Курасікі, причалив танкер, на носову частину якого зачепився 10-метровий кит. На жаль, на час прибуття судна в порт тварина вже була мертвою.

Про це пише 24 канал з посиланням на Daily Mail.

Про інцидент видання повідомляє з посиланнями на місцеві інформаційні сайти. Танкер прибув до японського порту Музісіма через Тихий океан.

Очевидці були вражені виглядом корабля, який заходив у гавань у місті Курасікі. Адже на його носі був велетенський кит, на жаль, уже мертвий.

Екіпаж запевнив, що ніхто й не підозрював, що судно зачепило кита.

Прессекретар департаменту берегової охорони Мідзусіма зазначив, що вони ніколи не бачили чогось подібного. Тому заходи щодо запобігання повторенню такого інциденту переглянуть.

«Я рибалю тут декілька десятиліть, але вперше побачив кита», – додав місцевий рибалка.
Що відомо про загиблу тварину

Вид кита наразі ще не підтвердили. Однак Інститут досліджень китоподібних припустив, що це смугач фінвал, визнаний Міжнародним союзом охорони природи вразливим видом.

Він є другим за довжиною видом китоподібних на Землі після синього кита. Той у довжині досягає 27,3 метра, важить до 74 тонн.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 2
Рибак Напоплавко Показати IP 24 Вересня 2021 14:34
Відкрили кримінальну справу?
Крюк під *Опу до Рибак Напоплавко Показати IP 24 Вересня 2021 14:47
Вже закрили!

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus