USD 41.15 41.55
  • USD 41.15 41.55
  • EUR 41.30 41.60
  • PLN 10.35 10.50

В Устилузі митники виявили у водія підозрілий пістолет і набої

9 Серпня 2023 16:45
Волинські митники на посту "Устилуг" у машині подорожнього виявили предмет, схожий на пістолет марки "Форт 9" із набоями до нього.

Громадянин України, якому він належав, виїжджав за кордон, повідомляє Волинська митниця.

Зброю під час проведення митного огляду помітили у "бардачку" легкового "Вольво". Сім набоїв було заряджено у механізм, ще два знайшли серед інших дрібних речей. Предмет вилучили та передали на експертизу.

Тепер слідчі Нацполіції розбиратимуться, наскільки законно чоловік володів цією зброєю. До них митники скерували повідомлення про протиправне діяння, що містить ознаки злочину. Його попередня кваліфікація встановлена за статтею 263 Кримінального кодексу України (незаконне поводження зі зброєю).

Читати ще: Волинські поліцейські викрили незаконний канал продажу зброї

До слова, загалом з початку цього року посадовими особами управління боротьби з контрабандою та порушеннями митних правил Волинської митниці з незаконного обігу було вилучено 38 одиниць холодної зброї, 32 набої та 2 револьвери.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus