USD 41.15 41.55
  • USD 41.15 41.55
  • EUR 41.35 41.70
  • PLN 10.30 10.60

В Устилузі гасили палаючий будинок, через газовий балон міг статися вибух. Відео

29 Листопада 2020 11:46
Пожежа сталася вночі 29 листопада у житловому будинку в Устилузі.

Про це повідомив начальник сектору УДСНС у Волинській області з питань взаємодії з органами державної влади, зв'язків із ЗМІ та громадськістю Володимир Нестеров у фейсбуці.

Так, повідомлення про пожежу в житловому будинку на вул. Пархоменка в Устилузі надійшло о 2:52 до служби 101.

Вже о 3:02 на місце пожежі прибула чергова варта 7-ї ДПРЧ Володимир-Волинський МРВ Управління ДСНС України у Волинській області та місцева пожежна команда.
Під час проведення розвідки пожежі вогнеборці виявили газовий балон - це загрожувало вибухом. Тож рятувальники провели охолоджено балону водяним стволом та перенесли його в безпечне місце.

Ймовірна причина пожежі - порушення правил пожежної безпеки під час експлуатації печі опалення. Пожежу було ліквідовано о 03:37.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus