USD 41.70 42.00
  • USD 41.70 42.00
  • EUR 41.65 42.00
  • PLN 10.55 10.67

В управління АРМА передали гелікоптери та літаки кримських підприємців

Сьогодні 17:00
В управління Національного агентства з виявлення активів (АРМА) передано чотири гелікоптери Мі-2 та два літаки АН-2. Літальні апарати належали кримським підприємцям, яких викрито на фінансуванні збройної агресії РФ.

Про це повідомляє ДБР.

У січні 2024 року ДБР повідомило про підозру у фінансуванні дій, вчинених з метою зміни меж території України (ч. 3 ст. 110-2 КК України) дев’ятьом підприємцям, зареєстрованим на території АР Крим, які провадять рекреаційне та агропромислове підприємництво. Вони вели бізнес на тимчасово окупованих територіях України та сплачували податки країні-агресору, фінансуючи збройну агресію РФ.
Слідство встановило, що у власності фігурантів на контрольованій території України перебувають гелікоптери та літаки. Для запобігання перереєстрації на підставних осіб за клопотанням прокурора суд їх арештував.

Читати ще: Арештована 92-метрова яхта Меведчука перейшла під український прапор

Після реалізації авіапарку кошти буде спрямовано на придбання облігацій внутрішньої державної позики «Військові облігації».
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus