USD 41.15 41.45
  • USD 41.15 41.45
  • EUR 41.40 41.65
  • PLN 10.50 10.60

В Університеті третього віку у Ковелі розпочався новий навчальний рік

14 Жовтня 2024 22:22
У Ковелі урочисто відкрили навчальний академічний рік в Університеті третього віку. Цьогоріч майже 130 літніх ковельчан стали його слухачами.

Про це повідомляє Ковельська міська рада.

Цей осередок уже 19 років допомагає старшим людям з користю проводити вільний час, ділитися своїми знаннями та досвідом, розширити коло спілкування та інтересів, набути впевненості та реалізувати себе.

До послуг слухачів шість факультетів: соціально-правовий, основ медицини, мистецький, фізичної реабілітації, комунікаційних та інформаційних технологій, краєзнавчий. Також тут можна стати учасником хору, спробувати свої акторські здібності у театрі «Осіннє золото», записатись на заняття з плавання.

Завітали до поважних студентів – міський голова Ігор Чайка, депутат міської ради Олена Клімашевська, начальник управління соціальної та ветеранської політики Софія Сагаль, директор територіального центру Світлана Смітюх, голова міськрайонної організації Товариства Червоного Хреста Людмила Стахорська.
Читати ще: Пенсіонер з Волині здобув золото на міжнародній сеньйоріаді у Словаччині

Ігор Чайка побажав слухачам Університету успішного навчального року: «Ваш оптимізм, жага до життя, дружба, взаємоповага, милосердя – це ті цінності, на яких тримається наша держава. А традиції, які ви передаєте з покоління в покоління, визначають нас однією нацією. Саме тут, в Університеті, ви маєте можливість здружитись, стати однією великою родиною. Вітаю вас зі світом. Бажаю здоров’я, натхнення та якнайшвидшої усім нам Перемоги».

Яскравою кульмінацією свята стали музичні номери вихованців школи мистецтв – Валерії Миронюк, Кіри Сергієнко, Анни Чернецької, народного аматорського естрадного ансамблю «Колорит», народного художнього колективу ансамблю танцю «Барвінок».

Читати ще: «Ми ще щось можемо!» Успішні люди поважного віку – на інтелектуальних змаганнях у Луцьку. Фото
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus