USD 41.20 41.50
  • USD 41.20 41.50
  • EUR 41.25 41.45
  • PLN 10.50 10.70

В Україні знищили чотири з десяти комплектів ударних російських армій, – Арестович

21 Березня 2022 15:37
Українські захисники за 26 днів повномасштабної війни знищили три російські ударні армії та одну повітряну. Загалом чотири з десяти, які є у Російській Федерації.

Про це під час брифінгу 21 березня повідомив радник голови Офісу президента Олексій Арестович, пише ТСН.

«Сьогодні я вам надам втрати ворога у дещо незвичній манері: не кількістю одиниць, а позиційно-штатними структурами. Наші війська на 26-ту добу активної фази російсько-української війни знищили 11 батальйонів танків, 24 батальйони бойових броньованих машин, 5 дивізіонів реактивної системи залпового вогню, 17 дивізіонів ствольної артилерії, майже 5 авіаполків літаків та 5 авіаполків вертольотів.

Це загалом становить три комплекти ударних російських армій як оперативно-стратегічних з'єднань. Тобто ми знищили три російські ударні армії та одну повітряну армію. Загалом чотири армії з 10, які є у Російській Федерації», – наголосив Арестович.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus