USD 41.15 41.55
  • USD 41.15 41.55
  • EUR 41.30 41.60
  • PLN 10.35 10.50

В Україні запустили курси з виготовлення й використання боєприпасів для БПЛА

7 Вересня 2023 12:35
Міністерство з питань стратегічних галузей промисловості України спільно з двома провідними закладами вищої освіти розпочало перший пілотний навчальний курс для виробників та експлуатантів боєприпасів для БПЛА.

Про це повідомляє пресслужба міністерства.

У навчанні, зокрема, беруть участь представники відповідних відомств та військовослужбовці, які безпосередньо використовуватимуть вироби на фронті.

По закінченню курсів слухачі отримають свідоцтво про проходження курсів підвищення кваліфікації, навчальною програмою яких передбачено вивчення конструкції сучасних боєприпасів до БПЛА, отримання навичок поводження з продуктами спецхімії, забезпечення безпеки при поводженні з боєприпасами, а також отримання практичного досвіду з первинної медичної допомоги.

Перша група із 27 слухачів уже розпочала шеститижневе навчання. До кінця 2023 року курси з виготовлення й використання боєприпасів для БПЛА пройдуть понад 100 співробітників відповідних установ, відомств та підприємств.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus