USD 41.20 41.50
  • USD 41.20 41.50
  • EUR 41.30 41.50
  • PLN 10.60 10.74

В Україні запрацювала можливість особисто обрати номерний знак через мережу

6 Жовтня 2021 13:11
На сайті Головного сервісного центру Міністерства внутрішніх справ запрацював сервіс «Наявність номерних знаків».

Про це повідомили на сайті ГСЦ, передає ТСН.

Тепер в українців є можливість через мережу дізнатися про усі доступні для закріплення номери в усіх сервісних центрах та особисто обрати найкращий серед них.

«І якщо наш аналогічний сервіс, що функціонував раніше, дозволяв шукати номерні знаки лише з категорії «платних», відтепер у вільному доступі є абсолютно всі наявні в сервісних центрах МВС номерні знаки, – повідомили у ГСЦ.

Знайти вільний номерний знак можна через критерії пошуку «Наявність в області» та «Числова комбінація». За допомогою першого можна дізнатися про комбінації цифр, наявні в сервісних центрах МВС та ЦНАПах конкретного регіону. Там також вказуватиметься їхня вартість та СЦ, в якому вони є.

У полі «Пошук» також можна ввести номер сервісного центру МВС, і побачити усі номерні знаки, наявні саме в ньому.

За допомогою «Числова комбінація» можна знайти комбінацію знаку, яку ви забажаєте, серед усіх сервісних центрів МВС та ЦНАПів.

Перелік наявних номерних знаків оновлюється в режимі реального часу. Забронювати комбінацію можна у сервісному центрі, тому перед його відвідуванням варто обрати декілька бажаних її варіантів.

Раніше повідомлялося, Міністерство внутрішніх справ видало наказ, згідно з яким кожний сервісний центр МВС видаватиме на транспортні засоби номерні знаки лише своєї області.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 1
Анонім Показати IP 6 Жовтня 2021 13:41
А потім "решали" будуть продавати їх під МРЕО.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus