USD 41.30 41.80
  • USD 41.30 41.80
  • EUR 41.30 41.80
  • PLN 10.40 10.65

В Україні від'єднають усіх побутових споживачів від об'єктів критичної інфраструктури

15 Червня 2024 14:56
В Україні оновлять перелік об’єктів, які не підлягають знеструмленню під час відключень світла. Зокрема, всіх побутових споживачів від’єднають від ліній живлення критичної інфраструктури.

Про це сказав голова Держенергонагляду Руслан Слободян в ефірі телемарафону Єдині новини у п’ятницю, 14 червня.

За словами Слободяна, у містах, де є багато об’єктів критичної інфраструктури, більше відключень припадає на побутових споживачів. Тому в Україні розвантажать лінії електропередач, які живлять важливі об’єкти. Побутових споживачів приєднають до інших ліній.

Читати ще: Через підняття тарифу на електроенергію волинянам перерахують субсидії

«Від ліній, які живлять критичну інфраструктуру, мають бути від’єднані всі інші споживачі. Це сприятиме забезпеченню принципу справедливого і рівномірного розподілу електроенергії в межах лімітів між споживачами, які не входять до переліку критично важливих об’єктів», – сказав він.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 2
Анонім Показати IP 15 Червня 2024 16:25
Що кацапи не добили, доріжуть місцеві "професіонали".
Анонім Показати IP 21 Червня 2024 20:42
ще від споживачів від'єднайте комерційні об'єкти, які розташовані в житлових будинках (магазини, перукарні, адвокатські та страхові контори, міні-магазини) і які викорстовують електроенергію в комерційних цілях, а платять як звичайні споживачі

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus